GÁZKÉSZÜLÉK KERESKEDELEM ÉS SZERVIZ

Bravo Gáz - víz-, gáz-, központi fűtés tervezés, kivitelezés

Bravo Gáz - víz-, gáz-, központi fűtés tervezés, kivitelezés

Cégünkről | Gázszerviz | Kapcsolat

Szolgáltatások

»  Gázkészülék beüzemelés
»  Garanciális gázszerelés
»  Gázszerelés
»  Gépészet, kivitelezés
»  Karbantartás
»  Kereskedelem
»  Webáruház

Gázkészülékek

»  Gázkészülék típusok
»  Gázkészülék márkák

Alkatrészek

»  Konvektor alkatrész
»  Karancs, Vesta, Komfort, Gála tűzhely alkatrész
»  Cirkó alkatrész
»  Szén-monoxid jelző, szobatermosztát
»  Vízmelegítő alkatrész

Adatvédelem

 
 
 
 
 
 
 

Gépészet, kivitelezés


Víz-, gáz-, fűtésszerelés komplett kivitelezése

bravogaz_vizvezetek_szerelesÉpítkezések és lakásfelújítások esetén vállaljuk a víz-, gáz-, és fűtésszerelés komplett kivitelezését, fürdőszoba felújítást és fűtésrendszerek átmosását.

Tudjuk, hogy a legtöbb építkezés és felújítás sok feszültséggel jár, éppen ezért kiemelten odafigyelünk rá, hogy a munkánk során pontosan betartsuk a megbeszélt határidőket, és arról is gondoskodunk, hogy a szerelési munkálatok a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak (például feltakarítjuk a keletkezett port és törmeléket).

A víz-, gáz-, és fűtésszerelés komplett kivitelezéseit tervezéssel, EPH nyilatkozattal (az EPH nyilatkozat a gázhálózatra történő csatlakozás feltétele, ez igazolja a kiépített rendszer biztonságosságát) és MEO átadással (a gázszolgáltató képviselőjének jelenlétében történő vizsgálat) együtt vállaljuk.

Előzetes telefonos időpont egyeztetés után kivitelezőink felmérik a helyszínt, és meghallgatják az Ön elképzeléseit, és szívesen adnak tanácsokat is szakmai kérdésekben. Ezután írásbeli árajánlatot adunk, amely ha elfogad, megkezdjük a munkát.

Készülékcsere (konvektor, vízmelegítő, cirkó, kombi cirkó, mini hőközpont) esetén garanciális beüzemelést vállalunk.

 

 

Érdekli Önt az alternatív energia, és otthonában is kihasználná az abban rejlő lehetőségeket?

bravogaz_napkollektor_telepites

Állítsa napkollektorokkal környezetbarát üzemmódba otthonát! A tervezésben és a kivitelezésben egyaránt segítünk, és közösen megtaláljuk az otthona adottságaihoz leginkább illő szolár megoldást.

A magyarországi napsütéses órák száma alapján az évi melegvíz-szükséglet mintegy 70 százaléka könnyedén előállítható napkollektorral, tehát egyszeri befektetés után Ön minden évben megspórolhatja a vízmelegítés költségének nagyrészét! Sőt, ha otthonában medence is van, akkor nyáron a feleslegesen termelődő energiával a medence vizét is fűtheti!

Ugyanakkor hatékony fűtésrásegítő rendszert is kiépíthet napkollektorokkal, ebben az esetben a tető nagyobb felületét kell lefedni. Ekkor az egyszeri befektetés után a fűtési költség körülbelül 30 százalékát spórolhatja meg – sok-sok éven át.

A tervezésben és a kivitelezésben egyaránt segítünk, és közösen megtaláljuk az otthona adottságaihoz, és a családi sajátosságokhoz leginkább illő szolár megoldást.

Időről időre kiírnak olyan pályázatokat, amelyek a megújuló energiaforrások használatbavételét támogatják. Nagy gyakorlattal rendelkezünk a pályázati pénzből megvalósult napkollektor rendszerek kiépítésében.

A napkollektorokról itt olvashat bővebben!

 

Hasznos információk a gázkészülék cseréről

Van néhány alapvető biztonsági szabály, amelyet be kell tartani a bravogaz_szellozteto_ventilatorgázkészülékek cseréje esetén. Ezek közül a legfontosabb: legfeljebb azonos funkciójú és azonos teljesítményű gázkészüléket lehet cserélni, a régi készülék felszerelésének időpontjában érvényes jogszabályok betartása mellett.

A funkciójában azonos vízmelegítőt vízmelegítőre, cirkót cirkóra, kombi készüléket kombira, tárolós készüléket tárolósra, kéményes készüléket (az előzők betartása mellett) kéményesre, zárt égésterű készüléket (szintén az előzőek betartása mellett) zárt égésterűre lehet cserélni úgy, hogy a teljesítményük is azonos legyen a régivel.

Minden esetben biztosítani kell a készülék légellátását kültérről, el nem zárható módon (nem elég kivenni a nyílászáróból a gumicsíkot)! Amennyiben nincs fokozott légzárású nyílászáró, akkor is be kell tenni a külső légbevezetőt.

Konyhai páraelszívót és WC-szellőztető ventillátort kéményes készülékkel egy légtérben nem lehet működtetni! Lehetőség van viszont reteszelő kapcsoló beépítésére, ami a gázkészülék működésekor leállítja az elszívót.

A szobatermosztát elhelyezésére nincsenek jogszabályok, de az ésszerűség határain belül kell maradnunk. A reteszelő és a szobatermosztát bekötését minden esetben bízza a márkaszervizre! Cégünk kedvező feltételek mellett vállalja a gázkészülékek szakszerű és precíz cseréjét.

 

 

 

 


 

 

Külső hőmérséklet-függő szabályzók

bravogaz_termosztat_telepitesOtthonunk hőmérséklete nagyban befolyásolja közérzetünket, elég csak a legmelegebb kánikulai napokra gondolni, vagy az első, hűvösebb őszi estékre. A külső hőmérséklet-függő szabályzók beszereltetésével egyszerre gondoskodhat otthona mindig optimális hőmérsékletéről, és egyben csökkentheti fűtésszámlája végösszegét (például az éjszakára, vagy az utazások időtartamára beállított üzemcsökkenéssel).

A külső hőmérséklet-függő szabályzók a fűtési rendszert, ezen belül is a kazánhőmérsékletet és az egyes fűtési körök vízhőmérsékletét szabályozzák a külső és esetenként a mért belső hőmérséklet alapján, a megadott menetrendnek és időprogramoknak megfelelően. A szabályzók működésük közben ki-be kapcsolják a kazánt, esetenként lángmodulációs jelet adnak, emellett mozgatják a fűtési keverőszelepeket és indítják a fűtési szivattyúkat, eközben számos biztonsági és kényelmi funkciót is ellátnak.

A fűtési szabályzók bekötése és üzembehelyezési a fűtésszerelés, villanyszerelés és a kazán üzembehelyezés határterülete. Ideális esetben a külső hőmérséklet-függő szabályzók bekötését, üzembehelyezését egy, a szabályozástechnikában jártas és mindhárom szakterülethez értő, a fűtési rendszerek működését és az egyes kazántípusok sajátosságait is ismerő szakembernek kell elvégeznie.

A külső hőmérséklet-érzékelőt az északi oldalra, lehetőleg eresz alá, esőtől védett, mindenképpen árnyékos helyre kell kivezetékezni kéteres árnyékolt kábellel.

Ügyelni kell arra, hogy az érzékelő működését ne befolyásolják elektromos készülékek (vezeték nélküli telefonok, televízió, vasaló stb.) káros interferencia illetve hőhatásai. Munkatársaink szakszerűen és precízen végzik el a külső hőmérséklet-függő szabályozók beszerelését.

 

Tekintse meg a BRAVO-GÁZ szolgáltatások széles skáláját!

 
AJÁNLATKÉRÉSKAPCSOLAT

 

Az oldal tetejére
 
 

plugins/static/.server/images/action.imgplugins/static/.server/images/action2.img

BRAVO-GÁZ Kft.
1204 Budapest,
Nagysándor J. u. 52.
Telefon:
06 1 285-8889
06 1 421-5435
Mobil:
06 30 519-3310