Split-klíma/Hőszivattyú

Telepítés

Legfőbb feladatunk, hogy segítsünk az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek legmegfelelőbb klíma készülék kiválasztásában, valamint szakszerű beszerelésében. A mai modern világban már elengedhetetlen, hogy legyen klíma a lakásunkban. Mi a Bravó-Gáznál azért vagyunk, hogy Önök komfortosan érezzék magukat otthonukban ilyen szélsőséges időjárásban.

Újépítésű házaknál már nagyon elterjedt a hőszivattyúval való üzemeltetés. Ezért mi is próbáljuk ügyfeleink igényeit teljesíteni, hogy hőszivattyúkkal
foglalkozunk illetve telepítünk és üzemelünk be.

Garanciális beüzemelés

Ahogy a Split-klímánál, úgy a hőszivattyúnál is fontos, hogy a készülék beüzemelését mindig olyan szakember végezze, aki betartja a gyártó által meghatározott előírásokat. A beüzemelés nem tűnhet a leglényegesebbnek az új készülék vásárlásakor, de mégis nagyon fontos, hogy minden esetben olyan szakember végezze, aki követi a gyártó utasításait!

Hogy miért olyan lényeges ez?

Mert egy nem megfelelő módon üzembe helyezett készülék akár életveszélyes is lehet, a megfelelő beüzemelés viszont biztosítja az Ön és családja biztonságát. A szakember beüzemeléskor ellenőrzi, hogy megfelelő-e a készülék állapota, megfelelő módon, a készülék működésének biztonságosságára ügyelve üzembe helyezi azt, és tájékoztatja Önöket a készülék használatáról.

Karbantartás

Miért fontos hogy évente elvégezzük klímánk illetve hőszivattyúnk karbantartását?

Elsősorban azért is mert a Split-klíma nagyon sok gombás, illetve bakteriális fertőzés laktanyája is lehet, ezért minden szezon kezdete előtt érdemes egy klíma fertőtlenítést átmosással megcsinálni. A nem megfelelően karbantartott klímák/hőszivattyúk nagyobb energiafogyasztást eredményeznek. Arról nem is beszélve, hogy
megbetegedéseket is okoznak.

Karbantartáskor fontos maga klíma működését ellenőrizni.
Elektronikusan rosszul beszerelt klímák akár életveszélyesek is lehetnek

 

Várjuk hívását: